• 25. april - NO ELEVATORS DAY – Dan brez dvigal!

  25. april - NO ELEVATORS DAY – Dan brez dvigal!

  24.04.2018 Novice
  Pridružite se evropski kampanji in v sredo, 25. aprila recite dvigalu NE!
  Ljudje smo ustvarjeni za gibanje. Prav prekomerno sedenje je ena izmed prilagoditev, ki našemu telesu resnično škoduje in se tega še premalo zavedamo. 25. april je letos namenjen promociji vsakodnevne uporabe stopnic namesto dvigal.
 • Izvajamo aktivnosti v okviru razpisa ASI

  Izvajamo aktivnosti v okviru razpisa ASI

  12.04.2018 Novice
  Športna unija Slovenije nudi v okviru programa Zdravju prijazna organizacija storitev priprave strategije razvoja (sklop A) in aktivnosti povezanih z zagotavljanjem razvoja starejših zaposlenih, zdravega delovnega mesta in delovnega okolja ter strokovno svetovanje (sklop B).
 • Certifikat ZPO tokrat objavljen v tiskani izdaji Dnevnika

  Certifikat ZPO tokrat objavljen v tiskani izdaji Dnevnika

  20.03.2018 Novice
  Certifikat Zdravju prijazna organizacija je svetovalno-revizijski postopek, ki temelji na družbeno odgovornem načelu sodelovanja z zaposlenimi, s poudarkom na zdravi vadbi, uravnoteženi prehrani in stabilnem duševnem zdravju.
 • Podelili certifikat Zdravju prijazna organizacija Planinski zvezi Slovenije

  Podelili certifikat Zdravju prijazna organizacija Planinski zvezi Slovenije

  27.02.2018 Novice
  Športna unija Slovenije je v torek, 27.2. 2018 ob slovesni otvoritvi novih poslovnih prostorov Planinske zveze Slovenije (PZS) podelila predsedniku Bojanu Rotovniku poseben certifikat Zdravju prijazna organizacija.
 • ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  19.02.2018 Novice
  Pretekli konec tedna se je v Slovenj Gradcu odvijalo prvo srečanje sodelujočih na evropskem projektu Aktivna podjetja. S predstavitvijo programa Zdravju prijazna organizacija je bila na dogodku prisotna tudi naša ekipa. Primer realizacije programa v praksi je predstavila Polona Štajnar.